Свързани новини

24.04.2017 09:31

13 000 терористи във Франция, в Канада на вота за президент в Париж се редят като нашите в Турция

Видян 1649 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  13 000 терористи с т.нар. досиета С – особено опасни, живеят във Франция и непрекъснато могат да застрашат живота на нейните граждани, оповестиха службите на петата република. Поради тази причина 57 000 полицаи и тайни агенти стояха до урните във вчерашния ден на избор на нов президент. Въпреки това, половината секции останаха ненаблюдавани и потенциално уязвими за ислямистка атака.



Активността беше ниска през по-голямата част от времето, като опашки имаше само в Канада – тамошните хора с френски паспорти действаха като нещо подобно на нашите изселници в Турция за бг вотовете. В парижките секции до следобеда беше мъртвило.



Центристът Еманюел Макрон и водачката на крайнодесния Национален фронт Марин льо Пен ще се борят на втория тур от президентските избори във Франция на 7 май. Еманюел Макрон получава 23,75 на сто от гласовете на първия тур от президентските избори във Франция. Това сочат окончателните резултати, съобщени от френското министерство на вътрешните работи.За водачката на крайнодесния Национален фронт Марин льо Пен са гласували 21,53 на сто от избирателите. Трети е консерваторът Франсоа Фийон с 19,91 процента, следван от крайнолевия кандидат Жан-Люк Меланшон с 19,64 на сто, се казва в съобщението на вътрешното министерство.

Дори в деня за размисъл имаше напрежение в Париж – нервна реакция на полицията, арестувала за няма нищо човек с нож, който нищо не е сторил и предизвикана яка паника по този повод на Гар дьо Норд, и голям митинг на синдикатите за по-достойни условия на труд и заплащане на недалечния оттам площад Репюблик.  








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Професионалните ангажименти днес ще ви донесат удовлетворение и признание


Професионалните ангажименти днес ще ви донесат