Свързани новини

21.04.2017 17:02

Джеймс Матис: Не трябва да се вярва на заплахите на Северна Корея

Видян 1434 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на отбраната на САЩ Джеймс Матис подчерта, че последните изявления на Северна Корея са провокативни, но в миналото е доказано, че те са празни и не трябва да им се вярва, предава Фокус.


„Що се отнася до последните изявления на Северна Корея, мисля, че всички сме чували от тях подобни думи многократно, но те не се оказаха истински“, заяви Матис на пресконференция в Тел Авив, където се намира на посещение.


В четвъртък севернокорейска държавна медия заплаши САЩ със „супер мощен превантивен удар“, след като държавният секретар Рекс Тилърсън заяви, че Вашингтон обмисля чрез какви средства да окаже натиск на режима в Пхенян, за да го откаже от ядрената програма.


В редакцията на Rodong Sinmun, официален вестник на управляващата Корейската работническа партия (КРП), пишат без заобикалки: „В случай на започване на нашия супер мощен превантивен удар, той напълно и незабавно ще унищожи не само американските империалистически сили в Южна Корея и околните райони, но същи и континенталната част на САЩ, превръщайки ги в пепел", написа изданието.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец