Свързани новини

19.04.2017 11:09

Сближаване на минималната пенсия с прага на бедност целят ОП

Видян 1529 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Ще продължим политиката си за сближаването на минималната пенсия с официално признатия праг на бедност. Това заяви от парламентарната трибуна съпредседателят на ПГ на „Обединени патриоти” Валери Симеонов, в обръщение за началото на работата на 44-ото Народно събрание, предаде Фокус.


„В програмната стратегия и приоритети за управление от 2017, подписана от ГЕРБ и Обединените патриоти залегнаха основни идеи от програмата на „Обединени патриоти – НФСБ, ВМРО и АТАКА”. На първо място възраждането на българската икономика, въвеждането на принципа на мълчаливото съгласие в работата на администрацията, ограничаване на лицензионните режими до минимално изискуемите от европейското законодателство”, заяви Симеонов. „Ще продължим и реформите в енергетиката”, увери той.


Симеонов подчерта, че Патриотите ще продължат усилията за увеличаването на минималните пенсии от 1 юли 2017 г. на 180 лева и от 1 октомври 2017 – на 200 лева. От парламентарната трибуна Симеонова коментира и темата за националната сигурност и заяви, че Обединени патриоти ще работят за недопускане на бежанци и емигранти на територията на страната и незабавно депортиране на незаконно влезлите, както и за полицейско присъствие във всяко населено място.

Той подчерта, че в 43-то Народно събрание Патриотите са постигнали много и като пример посочи защитно съоръжение на границата, допълнителните сили, които помагат за спирането на мигрантския поток, увеличението на санкциите за купуването на гласове, въвеждането на забрана за носене на скриващо лицето облекло и други. По думите му друго постижение на Патриотите в предходното правителство е ревизията в сектор „Енергетика”. „Това е само началото, предстои още много упорита и целенасочена работа”, подчерта Симеонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще се чувствате енергични

Днес ще се чувствате енергични и готови да преследвате