Свързани новини

13.04.2017 11:34

Симеонов: Твърдо сме обединени около програмата ни до 2021 г.

Видян 1750 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Твърдо сме обединени около програмата ни за управление до 2021 г. Това каза на брифинг в парламента лидерът на НФСБ и съпредседател на коалиция Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО Валери Симеонов, предаде Фокус.

 „Изправяме се пред вас, за да ви информираме, че формирането на общата програма вече е завършено. Разписана е от 21 страници като една символика за това, че се обединяваме около общото си решение да организираме и проведем управлението на страната до 2021 г. Програмата може да приемете като България 2017-2021. В нея са заложени основните приоритети, които трябва да бъдат ревизирани. Обединени сме твърдо около тази програма, която поемаме ангажимента да реализираме в рамките на това управление“, коментира Симеонов. По думите му в резултат от изборите в края на март, не е имало много възможни комбинации за съставяне на бъдещо правителство и съгласно решенията на българския народ, са длъжни в името на интересите на България да постигнат обща програма и да реализират общо управление, тъй като други варианти няма.

От своя страна, лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че "когато се отчете безспорно слабото служебно правителство, още месеци без парламент е дори рисково".

„Винаги съм считал демокрацията като нещо свято. Върнахме управлението с цел народът да може да се произнесе как и по какъв начин да бъде управляван. Ако не бяхме направили тези компромиси, БСП и Обединени патриоти не могат да направят коалиция, дори и с ВОЛЯ. Никога не са били по-лошо отношенията между САЩ и Русия“, коментира Бойко Борисов.



Той увери, че умишлено за структура и министерски постове не е говорено досега и бил учуден как в медиите излизат конкретни неща. След празниците вече ще се обсъждат имена, дотогава молел да не се пише нищо "по много сигурни в кавички източници".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

козирог