Свързани новини

03.04.2017 14:17

Тръмп: Китай да внимава в картинката

Видян 1443 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Доналд Тръмп предупреди Китай, че ако използва влиянието си върху Северна Корея „ще бъде добре за всички, но ако не – ще бъде много лошо” в програмно интервю за Файненшъл Таймс. Това става в навечерието на гостуването на Си Дзинпин в курорта във Флорида, собственост на американския му колега. „Ние ще се оправим с Пхенян с помощта на Пекин или без, защото Северна Корея е заплаха за САЩ”, отсича Тръмп. Заместник-съветникът му по национална сигурност КТ Макфарланд допълва: „,Има възможност да ни нанесе ядрен удар”. Съветникът на Тръмп по китайските въпроси добавя пред ФТ, че е възможно САЩ да наложат строги санкции на фирми и отделни високопоставени лица в Пекин, които работят със Северна Корея, нещо подобно на онези, които има към Русия заради противоречията с Киев.


„Много уважавам г-н Си и Китай, няма да се изненадам да успеем да направим хубави неща и за двете страни”, обяснява Тръмп, който ще се бори за изравняване на търговския баланс между двете велики държави и за напасване на обменните курсове, коментира ФТ.


Попитан за официално поисканото отплаване на Острова от Съюза с 27-те държави на Стария континент, Тръмп има оригинално мнение за делата на ЕС: „Брекзит е отлична сделка за Великобратиния, но е добра и за Европа, която изглежда напоследък работи по-добре и не вярвам други държави да напуснат”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и