Свързани новини

27.03.2017 13:15

Радан Кънев подаде оставка

Видян 1201 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Радан Кънев подаде оставка като лидер "Нова Република" и на ДСБ, съобщи bTV. „Сега никой от десните партии не е депутат. Язък за амбициите”, допълни той.


„Подадох оставка като председател на „Нова Република” и в близкия час ще подам оставка като председател на ДСБ. Искам да кажа, че няма да напусна политиката”, заяви Радан Кънев пред журналисти и поясни, че това би било нечестно спрямо хората, които са му гласували доверие.


„Нова Република” трябва да остане в политиката, за да поставя въпроси, които никой не посмя да постави”, допълни още Кънев.


„Подавайки тази оставка ще се извиня на тези 300 хил. души десни избиратели, които са непредставени в следващия парламент, ще поема моя дял от отговорността, че те не бяха заедно и няма да бъдат представени заедно. Знам, че няма да ми простят и ги разбирам, сигурно и аз не бих простил”, каза Кънев.


Все още не е ясно точно кога Кънев ще сдаде поста, тъй като трябва да се свика и официално съвещание на ДСБ, което да вземе решението. По непотвърдена информация председателското място ще бъде заето от Вили Лилков.


Междувременно стана ясно, че най-вероятно нито една дясна партия няма да получи партийна субсидия, тъй като всички те са се явили на изборите в коалиция. По закон коалициите могат да получат партийна субсидия само ако минат 4-процентната бариера.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес може да се чувствате раздвоени между различни интереси и задачи

Днес може да се чувствате раздвоени между различни