Свързани новини

24.03.2017 15:58

Румен Петков със скандално изявление

Видян 2160 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   На няколко пъти съм заявявал, че министърът на здравеопазването фаворизира хора от един определен бизнес кръг и съм питал дали премиерът и президентът Радев подкрепят тези негови действия. Ето писмо, с което областният управител на Добрич много глупаво демонстрира зависимост от г-н Марешки – дали се дължи на обикновен рушветчилък или на неспособност да изпълнява ангажиментите си, няма особено значение. ЦИК сезира областния управител, че в определени търговски вериги на г-н Марешки се раздават пропагандни политически материали, в това число в аптеки, а той отговаря, че е установил, че освен аптеки г-н Марешки има и дрогерии. Тоест, той не се интересува да изземе въпросните материали и да предприеме съответни действия по закона, той защитава незаконната дейност. Аз питам Президента Радев и Министър-председателя, дали за тях този човек може да бъде въобще действаща фигура в администрацията.

Питам тези хора, които са определили тази администрация, как гледат на такова действие. Питам и Министъра на външните работи, когото много уважавам, защо допуска двоен стандарт и в срещите на ПАСЕ, които са предвидени днес с парламентарно представените партии, и от парламентарно представените партии не участва само АБВ и в програмата някой от Външно министерство е включил на нейно място партия Воля. Питам дали някой от Външно министерство е взел рушвет от г-н Марешки или става въпрос за друг тип зависимости. Не е нормално единствено АБВ да не участва в ПАСЕ. Тоест, правителството обслужва г-н Марешки, ЦИК също обслужва г-н Марешки. Има десетки сигнали, че аптеките на Марешки извършват незаконна политическа пропаганда и няма никаква реакция. По този начин изборите се опорочават.

В Софийския градски съд е видно, че повече от 40 човека са учредители на 2 формации. Документите са попълвани с един и същи текст и подписите си приличат. СГС беше големият успех на Хр. Иванов и Лозан Панов и ако те така разбират съдебната реформа, СГС легитимира престъпление. Това е недопустимо в една демократична държава, член на ЕС. Аз съм смаян от факта, че СГС не е заличил регистрацията на партия Воля. СГС така поставя под съмнение изборите. Това е нещо, което много безпокои. След като съдът регистрира незаконни политически субекти, съдът пряко влияе върху изборния процес в България и всички, които говорят за съдебна реформа – и Лозан Панов, и Христо Иванов, и другите – да е ясно, че са съучастници в това деяние. Има съдии с имена и фамилии, които са участвали в това деяние. Те трябва да станат известни на обществото. Не знам дали са взели рушвет или не, но те са извършили престъпление. Те не са си свършили работата. Не са видели, че има сходни подписи, че с един и същи почерк са попълвани документи, не има е направило впечатление, че има 40 човека с 2 регистрации – това е чудовищен процес. С всички свои действия и бездействия ЦИК и съдът правят изборите незаконни и нечестни.

Искам да се обърна към честните съдии и прокурори, да гласуват за своето достойнство. Да излязат и покажат на всички тези, които са част от това безобразие, че ги виждат, че ги познават и не искат да бъдат унижавани.


Виж видео ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

близнаци