Свързани новини

24.03.2017 11:43

Арестуваха брата на Рачков с мобилна нарколаборатория

Видян 1208 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

37-годишният Петър Рачков, брат на известния телевизионен водещ Димитър Рачков бе арестуван, след като го изловиха с мобилна нарколаборатория в петък. Той е прекарал цяло денонощие в бургаския арест, пише Телеграф. Ченгетата го спипали на изхода на Бургас в посока Средец в лек автомобил Пежо 406. Колата била фрашкана с колби, перкурсори, електронни везни, термометри и заготовки за синтетични наркотици. Зад волана на возилото седял 25-годишният Станимир Узунов, а до него Рачков. В компанията попаднал и 24-годишният Георги Георгиев. Докато пренасяли мобилната нарколаборатория, тримата налетели на пътен патрул.


 Ченгетата ги спрели и минути по-късно закопчали брата на Рачков и аверите му с белезници. При извършения обиск полицаите открили в шофьора на автомобила пликче с бяло прахообразно вещество, тестът с наркодрегер показал, че Станимир управлява колата надрусан с амфетамини. Ченгетата бързо разкрили за къде са пътували тримата. Оказало се, че компанията на Рачков-брат си има оборудвана явка в помпената станция, намираща се на разклона за село Черни връх.


В едно от помпените помещения ченгетата намерили съмнителни течности в стъклени и пластмасови шишета и стъклени прибори. Колко време е функционирало наркодепото в помпената станция, засега не е известно. По всяка вероятност тримата са част от организирана престъпна група, произвеждала синтетични наркотици. Братът на Митко Рачков и двамата му приятели са били арестувани за 24 часа, а след изтичане на денонощието вече са на свобода. Срещу тях е образувано дознание.


 Този път Петър Рачков здраво е загазил, като се има предвид, че криминалното му досие не е от най-чистите. Преди три години той отново попадна в ареста, след като бе хванат да пласира фалшиви долари в едно от най-оборотните казина в Бургас. Преди това пък затъна в друга каша, когато ченгетата го хванаха да шофира колата си с фалшива шофьорска книжка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и