Свързани новини

23.03.2017 15:26

Искаме ли Лъчо Мозъка пети мандат?

Видян 4422 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 4.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лъчезар Иванов, когато вестник 19 минути нарече по време на първия му депутатски мандат Лъчо Мозъка, та му остана за цял живот, се бори в неделя за 5-и пореден мандат. Кандидат е в листата за 25-и софийски МИР, водена от Бойко Борисов, комуто е бил личен лекар, та затова е в политиката. Със стажа и участието си в комисии този човек досега вземаше и ще продължи да взема над 6000 лв. месечно от данъкоплатците. Това е същият онзи, който биеше съпругата си и публично я нарече каква ли не. Същият е, който се хвана на номера за раздаване на телефони Верту за по 8 бона безплатно на депутатите и лично се яви в салоните на хотела на близката му банкерка Петя Славова да си получи своя. Същият е, който оплеска здравеопазването с оригинални назначения на красавици калинки по върховете на системата. Същият, който направи дълга ваканция в САЩ в луксозни хотели за сметка на фирма от бранша. И същият, който за малко дори бе чучнат за заместник-председател на парламента, какъвто е бил например спасителят на евреите Димитър Пешев...



Искаме ли още от същото? Искаме ли още чалга, още подигравки с нашата интелигентност и с нашето търпение, още показно, че могат с нашите пари да курдисат на високи постове и да изхранват предобре всеки срещнат и той да си вдига ръката за „закони”, по които после  ни преследват държавни служби, превърнали се в бухалки за рекет, докато опъват чадър над олигарси? Искаме ли още подобни „експерти” да скрепяват с гласовете си теглене на удвоения само за 2 години държавен дълг? Искаме ли още да се водят наши, „народни представители” подобни елементи?
Който иска, знае какво да направи. Който не иска, също знае какво да стори в неделя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева