Свързани новини

22.03.2017 13:53

Фермери направиха неуспешен опит силово да влязат в МЗХ

Видян 1290 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Протестиращите пред Министерството на земеделието и храните (МЗХ) фермери направиха неуспешен опит силово да влязат в сградата, предаде БНР.


След като повече от час и половина фермерите очакваха министъра на земеделието да излезе и да се срещне с тях, част от животновъдите щурмуваха служебния вход на Министерството и влязоха във физически конфликт с охраняващите полицаи. Преди това фермерите неколкократно отказаха да излъчат работна група, която да влезе на преговори в Министерството. Около 13 часа те направиха клада пред министерството, в която запалиха стари пчелни кошери и оборска тор, донесена специално за целта.


По информация на организаторите на протеста още два автобуса с фермери пътуват, за да подкрепят колегите си. Сред обсъжданите варианти за продължения на протеста са: блокада на булевард "Христо Ботев“, жива верига около министерството, която да спре всеки, който иска да влезе или да излезе от самото ведомство.


Всички протестиращи фермери вече излязоха на бул. "Христо Ботев“ и са се насочили в посока гарата, така че движението по бул. "Христо Ботев“ в момента е блокирано.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп