Свързани новини

17.03.2017 11:32

Герджиков: Взети са мерки Турция да не се меси в изборите у нас

Видян 1619 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Взети са мерки срещу това Турция да не се намесва в изборния процес на България, заяви пред журналисти служебният премиер Огнян Герджиков, който пристигна в СУ „Св. Климент Охридски“, за да участва в церемонията по повод десетата годишнина от създаването на административните съдилища в България.


 На въпроса има ли опасност Турция да се намеси в изборния процес у нас на 26 март, Герджиков отговори: „Какво значи да има опасност? Има някакви опити, които на нас не ни харесват, но те се изчистват. Мерки са взети“, съобщава "Фокус".


"Това събитие е знаменателно – десет години административно правосъдие. Това е гарант за законност и правов ред в областта на управлението на държавата", заяви Огнян Герджиков по време на церемонията в университета.


„С известна завист мога да кажа, че докато в другите области на правото, като се започне от нормативните актове, сме получавали критика от Европейската комисия, то по отношение на Административно-процесуалния кодекс и административното правораздаване, аз не знам да е имало такава критика. Това само по себе си е показателно за това, което административните съдии правят. Не мога да не отдам заслуженото на авторите на Административно-процесуалния кодекс, не мога да не отдам заслуженото и на първите председатели на Върховния административен съд в лицето на Владислав Славов, Константин Пенчев“, заяви Герджиков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат