Свързани новини

15.03.2017 16:53

Нинова: Не промяна – смяна!

Видян 1555 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Какво да променяш на едно гнило отвътре управление, то трябва генерално да се смени. Бойко Борисов доведе България до катастрофа. 27 млрд. лв. дълг и се готви да взима още заеми. Това е единственият премиер в историята ни, при който са се самозапалвали българи от отчаяние". Това заяви на среща с жители на Нови хан лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя коментира, че Борисов е политикът, при който, ако си свободен човек и имаш мнение, различно от неговото, си притискан, гонен и уволняван. "Това е единственият лидер, който изисква от подчинените си да му целуват ръка като в мафиотска групировка. В името на властта ГЕРБ ни отне и националното достойнство, като се съюзи с партия ДОСТ - проводник на турски интереси в България. Два пъти народът му дава властта, но и два пъти му в взема предсрочно, защото разбира, че ни води към катастрофа. Българи, не де лъжете да му я давате трети път. Изберете честта, достойнството и смелостта пред послушанието и паралелната държава, на която ГЕРБ е най-яркото лице." - изтъкна Корнелия Нинова. Тя допълни, че точно затова и сателитите на ГЕРБ в един глас се обявяват срещу БСП. "Всички обвиняеми от прокуратурата от последната година са в листите им и се показват като морални ментори на народа. Делян Добрев - обвиняем за Белене, заплашва Елена Йончева с компромати; Георги Харизанов - осъден за изнудване, един от хората, съсипали Напоителни системи; Петър Москов - обвиняем за нерегламентиран внос на турски ваксини; Николай Ненчев - няколко пъти обвиняем за далавери в армията. На прав път сме щом тези хора са лицата на нашите опоненти. Ето я паралелната държава, която се уплаши, че БСП ще ги спре. И ние наистина ще го направим."- каза в заключение Корнелия Нинова.


Иван Ченчев: Силни сме, когато сме заедно


„Силни сме, когато сме заедно“, заяви водачът на листата на „БСП за България“ в София област Иван Ченчев пред събралите се. Според него от това, което вижда в София област разбира, че БСП е най-силната в България. „Влязохме със самочувствие в кампанията. „Каквото и да говорят, БСП победи на президентските избори. Партията имаше смелостта първа да излъчи кандидат за президент и първа да излъчи водачите на листите си. Всички други са няколко крачки след нас. БСП има самочусвтвието, волята и уменията да промени и да смени порочния модел на управление“, каза също той.


Крум Савов: Искам децата ми да останат в България


"Обичам България. Върнах се тук, създадох семейство.  Искам момчето ми да стане новият Григор Димитров, а момичето ми ново златно момиче от ансамбъла по Художествена гимнастика.  Имам нужда моите деца да останат в тази държава. Покрай тях осъзнах, че най-важното ми е държавата, родината , България." Така емоционално обясни  спортният журналист Крум Савов мотивацията си да се включи в кампанията на водача на "БСП за България" в София- област Иван Ченчев.  Той каза пред хората, че е преди всичко българин и иска промяна. Затова ще потърси подкрепата и на своите приятели. "Важното е да привлечем и хора, симпатизиращи на наши опоненти, за да променим държавата“, каза още Савов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв