Свързани новини

10.03.2017 11:47

Стефан Данаилов: Народът иска незабавна смяна на системата

Видян 1258 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Програмата на БСП е реална и финансово обезпечена, в нея е заложена дълбока и истинска промяна. Това каза водачът на „БСП за България“ в 24-ти МИР проф. Стефан Данаилов при представянето на листата в зала 6 на НДК. „Това, което звучи от устата на хората е, че промяна им е малко. Народът иска смяна на системата. Незабавна смяна на системата“, посочи заместник-председателят на БСП.  По думите му в програмата на партията са заложени мерки, които не са за година – две, а са перспективни. Той подчерта, че в лицето на Корнелия Нинова БСП има лидер, който мисли перспективно. Стефан Данаилов заяви, че ако има добри новини за БСП на 26 март е готов да извика духова музика пред НДК и завърши с думите: „Чичо ви Ламбо е с Вас и ще бъде с Вас докато е жив“.


Лидерът на БСП – София Калоян Паргов, преди да представи кандидатите от листата за 24-ти МИР, направи анализ на ситуацията в столицата: „София се превърна в град на контрастите - един сравнително приветлив център, с множество метростанции и крайни квартали, потънали в кал и тъмнина“. Той акцентира  върху  това, че София е град, в който съжителстват високотехнологични проспериращи предприятия и цели квартили с работещи бедни, социално слаби и бедстващи пенсионери. „Това чувство за липса на справедливост е стигнало до критично ниво и е в състояние да предизвика прилив на енергия, която да донесе така желаната промяна“, убеден е Паргов.


Вторият в листата в 24-ти МИР, досегашният депутат Георги Свиленски призова да се работи така, че след 26 март „БСП за България“ да има силите, смелостта и подкрепата за формиране на стабилно управление на страната.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

рак

Това е ден за споделяне и грижа към близките

Това е ден за споделяне и грижа към близките. Вашата