Свързани новини

06.03.2017 15:55

Турски министър и посланикът агитират за ДОСТ

Видян 1640 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Партията на Лютви Местан ДОСТ грубо прегази Виенската конвенция за дипломатическата работа като пусна в публичното пространство агитационно видео с участието на турския посланик у нас Сюлейман Гьокче. Турция показа и ясно, че стои зад ДОСТ като показа провокация, заснета с нейниясоциален министър.



Според партията явно някой си мисли, че така въпросът ще стане междудържавен и това ще проправи пътя на поредната противоконституционна формация.



БНТ трябва да спре да излъчва скандалния клип, на който се появява и надпис на турски език – от т.нар. Тюркян чешма. Все пак да не забравят, че това е телевизията, която издържаме с данъците си. СЕМ и ЦИК да се намесят незабавно. Недопустима е намесата на Турция във вътрешните работи на България, каквото е изказването на турския социален министър, който призова българските изселници да гласуват масово на изборите на 26 март, допълвайки, че турската държава подкрепя партията на Лютви Местан. Напомняме, че 85% от тях подкрепиха, заедно с лидера, Цецка Цачева за президент.



В същото време 1000 автобуса с изборни „туристи“ са вече готови, а в Кърджали полицията разкри склад с хранителни продукти, с които се извършва купуване на гласове. За всичко това лидерът на ВМРО Кр.Каракачанов предупреждава и призовава да се блокира границата.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Диана Ковачева

Не мога да стана служебен премиер: Диана Ковачева

Омбудсманът Диана Ковачева заяви, че не ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.