Свързани новини

01.03.2017 16:46

Висш полицай прикривал убиеца от Борисовата

Видян 1478 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Висш полицай най-вероятно е покривал убиеца на Георги в Борисовата градина. Това е една от версиите за забавянето на проточилото се повече от година и половина разследване, което доведе до задържането на Йоан Матев преди седмица.


 Версията, по която проверяващите работят, е, че още в първите часове на убийството авторът на престъплението е разкрит. Името му така и не се оповестява, тъй като бащата на Йоан Матев е бивш полицай и има връзки сред своите колеги, обясняват разследващи.


Другата версия, по която се работи, е, че още в първите часове на разследването полицаите са действали непрофесионално, което затруднило разкриването на убиеца. Назначената проверка трябва да отговори и на въпроса, защо оръжието на убийството не бе открито повече от година и половина след жестокото престъпление. Според официалната версия на разследващите, полицаите намират ножа в шахта на около 10 метра от мястото на убийството, едва след като братът на Йоан - Марсел, ги насочва къде точно да го търсят.


 Проверката трябва да разкрие дали се касае за немарливост в работата на полицаите, извършили огледа, или острието е било подхвърлено там малко преди да бъде извадено от дупката.


В същото време наяве излизат все повече детайли от шокиращото престъпление. Оказва се, че Йоан Матев е бил на 7 различни места, след като пробожда смъртоносно Георги. Обвиненият в убийството обикаля столичните улици повече от два часа с кръв по лицето, след което го измива пред погледа на няколко негови съученици в частната гимназия Езиков свят. Подробна експертиза по делото е успяла да върне всяко действие на Матев секунда по секунда в часовете около убийството на Георги, обясняват разследващи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали