Свързани новини

26.02.2017 10:02

30 души са прегазени от автомобил по време на фестивал в Ню Орлиънс

Видян 1338 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Около 30 души бяха ранени, след като автомобил се вряза в тълпа по време на фестивал в Ню Орлиънс. Инцидентът е станал в събота вечерта около 7.00 часа местно време или малко преди 3.00 през нощта българско, предаде БНР.


Говорител на полицията обяви, че според първоначалната информация около дузина са в критично състояние. В същото време шефът на полицията на Ню Орлиънс Майкъл Харисън поясни, че шофьор на пикап първоначално се е блъснал в други два автомобила и след това се врязал в парад, преди да се блъсне в камион за отпадъци.


Подозираме, че водачът е употребил голямо количество алкохол. Задържан е. Разпитваме го. Искаме да отправим ясно послание да не се шофира след употреба на алкохол и да се вземат разумни решения.


Директорът на местната спешна помощ Джеф Елдър заяви, че ранените са без опасност за живота. Сред тях има и леко пострадали деца.


Кметът на Ню Орлиънс Мич Ландрю коментира, че инцидентът е бил вторият за вечерта, през която се провежда популярният парад Марди Грас. По думите му двата случая показват как хора могат да пострадат следствие на неразумни решения. Местни медии съобщиха, че по-рано мъж е пострадал от куршум, изстрелян от подвижна тоалетна в района на парада.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на