Свързани новини

25.02.2017 09:48

Тръмп: Париж вече не е Париж

Видян 1371 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Париж вече не е Париж", заяви президентът Доналд Тръмп и се позова на "свой приятел", който повече не стъпвал във френската столица.
Тръмп се опита да защити миграционната си политика и даде за лоши примери Франция, Швеция и Европа, предаде БТА.

Тръмп неведнъж напомня за атентатите във Франция, за да обоснове политиката си към имиграцията, отбелязва АФП и цитира президента: "Имам приятел, той е много важен човек. Обожава Града на светлините (Париж). Години наред, всяко лято той ходеше в Париж с жена си и семейството. Не го бях виждал отдавна и го попитах: Джим, как е в Париж? Той отвърна: Вече не ходя там. Париж вече не е Париж", продължи президентът на САЩ.

"Националната сигурност започва от сигурността на границите. Чуждестранните терористи няма да могат да нанасят удари срещу Америка, ако не могат да влизат в нашата страна", каза президентът на годишната конференция на организацията "Консервативно политическо действие".

"Вижте какво става в Европа! Вижте какво става в Европа", наблегна президентът и отново повтори оспорваните си твърдения за Швеция, като свърза имиграцията с разрастване на насилието.

"Обожавам Швеция, но хората там разбират, че съм прав", каза той.

Тръмп подчерта, че целта му е да служи на Съединените щати, а не на останалата част от света и повтори посланието си "Америка на първо място".

"Аз представлявам Съединените американски щати. Аз не представлявам света. Аз представлявам вашата страна", каза президентът.

Той добави, че всички американци са предани на страната си и че във вените на всички граждани тече "същата червена кръв на големи патриоти".


Източник: Дир.бг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Ограничете физическото натоварване

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ограничете физическото натоварване, наблегнете на