Свързани новини

21.02.2017 17:04

Плевнелиев, Митов и Ненчев одобрили присъствието на повече НАТО в Черно море

Видян 2002 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 От Министерството на отбраната припомнят, че договореностите са приети на Срещата на върха на НАТО във Варшава през юли 2016 г., в която участвали Николай Ненчев, бившият външен министър Даниел Митов и президентът Росен Плевнелиев.


"В мандата на правителството на Бойко Борисов са постигнати договореностите за увеличаване на присъствието на НАТО в черноморския регион", става ясно от съобщение на Министерството на отбраната във връзка изразените от представители на ГЕРБ и бившия военен министър Николай Ненчев притеснения за нагнетяване на напрежение в региона с позволението на служебното правителство на Огнян Герджиков.


На 24 юни 2016 г. правителството на премиера Бойко Борисов приема рамкови позиции, като основа за мандат на националната делегация, водена от президента на Република България Росен Плевнелиев на Срещата на върха на НАТО във Варшава (8-9 юли 2016 г.), уточнява МО.


Във вторник лидерите на ГЕРБ Бойко Борисов и на БСП Корнелия Нинова дадоха паралелни пресконференции по темата, на които си размениха взаимни нападки.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп