Свързани новини

17.02.2017 16:37

Анжела, Гришо, Оскари и други добри новини

Видян 1746 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Анжела Недялкова стана европейска звезда за броени дни, след като на премиерата на Трейнспотинг 2, където играе главната женска роля, на супер престижния фестивал в Берлин талантът е чарът й бяха оценени от цялата преса, даже от британската. Която я обяви за новата Анджелина Джоли. А дни по-късно всеки можеше да види момичето, което повечето от нас си спомнят от сериала Връзки, а някои - от филм Аве, как си купува палачинки с приятелка на ул. Шишман и небрежно се разхожда под февруарското слънце, наметнала раница и в компанията на приятелка.


Григор Димитров е в най-силния си период от 3 години и има втори шанс да влезе в Топ 10 на световния тенис. Хасковлията, който за съжаление трудно говори български, въпреки че е изкарал първите си 15 години в родната провинция, сякаш се прероди след дълго време, което изкара като обект на папараците заради известните си и задължително по-възрастни гаджета. Той не само триумфира на специално направения за него с немалка държавна инвестиция турнир, но и доведе актуалната си приятелка Никол Шерцингер, с която без друго рядко се засичат, у нас.


Добрите нови продължават с наградата Оскар - най-желаната в киното и в целия шоубизнес, която отиде на два български адреса. Вярно, засега попадаме само в техническите категории, но нищо чудно някоя млада звезда като Анжела Недялкова с много работа и без шума, който се вдига около случайни знаменитости у нас, да вземе златистата статуетка.


От сърце пожелаваме на всички носители на добри новини пълен успех навсякъде и във всичко! А на нас, останалите - по-добри новини в бъдеще и в другите сфери на живота.


Борис Ангелов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

рак

Това е ден за споделяне и грижа към близките

Това е ден за споделяне и грижа към близките. Вашата