Свързани новини

14.02.2017 11:32

Симеонов: Байрактаров не ми вдига телефона. От медиите разбрах, че напуска НФСБ

Видян 1609 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Лидерът на НФСБ Валери Симеонов е научил от медиите, че един от най-близките му депутати от неговата партия - Димитър Байрактаров, напуска НФСБ и коалицията „Патриотичен фронт“, за да прави самостоятелна кариера.


Преди това двамата не са имали сериозен разговор по темата, предаде Канал 3. Симеонов каза, че още вчера се е опитал да му се обади по телефона, но Байрактаров не му вдигнал, след което му написал и съобщение.

"С кого да разговарям? Със стената ли? Обадих му се, той не ми вдига. Написах му съобщение", отговори риторично единият от тримата лидери на коалицията ПФ. И коментира упрека на Байрактаров, че в ПФ имало задкулисие, защото единият лидер преговарял с ГЕРБ, а другият - с БСП.


"При Валери Симеонов няма задкулисие - има предкулисие!", реагира лидерът на НФСБ."Той приема спокойно раздялата с Байрактаров: "Аз съм свикнал да приемам всякакви неща", коментира Симеонов и добави, че това не му е за първи път, като припомни за раздялата с Велизар Енчев.


Лидерът на НФСБ обаче призна, че най-много е бил засегнат от обвиненията на Байрактаров за някакви фирми на Патриотичния фронт по границата. "Говори за фирми, близки до ПФ - от това ме заболя най-много. Валери Симеонов само дава, той не взима от политиката. Тръгва да прави самостоятелна политическа кариера. Пожелавам му политически успех, това първо. Но второ - много да внимава какво приказва, да не започна аз да приказвам, каквото знам", заяви Валери Симеонов по адрес на Байрактаров.


 Източник: Епицентър



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

скорпион