Свързани новини

14.02.2017 10:42

Елена Йончева: БСП се реформира, затова влизам в предизборната битка

Видян 1431 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„След всички покани през годините, за пръв път приех тази на БСП. Тази партия действително се реформира". Това заяви в ефира на bTV Елена Йончева, водач на листата на „БСП за България" в Хасково. Тя обясни, че през годините е получавала покани от различни партии, но е отказвала, защото с времето политик и политика са станали нарицателни за задкулисие и измами. По думите й обаче е дошло време да се направи нещо за промяна на това мислене на хората и връщането на вярата. „Има хора, които могат да покажат, че думата почтеност има място в политиката", категорична бе тя.


Йончева подчерта, че БСП несъмнено се реформира, което е показано и от начина, по който ще бъде избиран председателят й - с общи избори в цялата партия. Тя заяви, че с промените в устава си БСП е дала път на нови лица в политиката, което от тук нататък трябва да е тенденция не само за БСП, но и за другите партии.


Попитана дали под ръководството на лидера на БСП Корнелия Нинова партията върви в правилната посока, тя отговори, че в обратния случай нито тя, нито Иво Христов, нито Томов биха влезли в листите на БСП.


„Вярвам искрено, че тази партия има шанс. Виждам своето място и с какво бих могла да помогна в определени сфери", заяви тя. Като свой основен приоритет Йончева посочи свеждането на информация за истината до българските граждани какво се случва в държавата и особено със строежа на оградата по българо-турската граница.


„Като европейска държава България има нужда от силна лява и силна дясна партия. Ако искаме да живеем в демократична държава, трябва да дадем шанс и на силна лява и силна дясна партия", коментира тя.


Йончева подчерта, че е важно как ще бъдат проведени изборите на 26-ти март - дали ще бъдат честни и дали хората ще могат да направят информиран избор. „За да могат българите да направят правилен избор, трябва служебното правителство да разкрие, ако има нарушения, далавери на правителството на „Борисов 2", призова Йончева.


Източник: КРОСС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

дева

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено

Днес ще имате повече служебни задължения от