Свързани новини

06.02.2017 15:58

Министърът на туризма събра бранша на среща

Видян 2167 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на туризма Стела Балтова още на седмия си работен ден на поста събра най-видните представители на професионалните организации в бранша на среща в Централния военен клуб. Тя първо представи концепцията си за управление, която включва спешни мерки като например преглед на скандалните поръчки и концесии, сключени в оставка от предшественичката й Николина Ангелкова, чиято заместничка обаче запазва в екипа си.


Едната от милионните поръчки и две от концесиите са в процес на обжалване в момента. Много важна мисия на Балтова е връщането на специалността Туризъм сред приоритетните в бг образованието, от чийто списък тя бе извадена при управлението на кабинета Борисов 2, защото няма как да се прави модерна индустрия на гостоприемството без кадри на ниво. Министерството под нейно ръководство ще поднови Стратегията за развитие на туризма до 2035 г., чието начало бе дадено при Тройната коалиция от Държавната агенция, в която днешният министър беше зам. на Анелия Крушкова. Специално внимание се отделя и на дигиталните комуникации, дори на свързването на двете системи, с които оперира администрацията на министерството, досега – колкото и да е нелогично, работили независимо една от друга без връзка с главния мозък.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.