Свързани новини

03.02.2017 13:09

Изчезналата Даниела отиде в МВР, криела се от Запрян

Видян 1374 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

17-годишната Даниела Кавалджиева от Пловдив, която бе обявена за изчезнала от приятеля й, е отишла сама в полицията в града под тепетата.


Пред разследващите момичето обяснило, че последните три дни е прекарало в дома на своя приятелка, съобщи Нова телевизия.


17-годишната ученичка живяла няколко месеца в дома на 28-годишния Запрян Стоянов, след като избягала от защитеното жилище "Майка Тереза". За "изчезването й" се разбра, след като младият мъж разлепи снимки на момичето из центъра на Пловдив. Той твърдеше, че Даниела е била похитена в понеделник около 20.45 ч. от спирка пред Пловдивския университет.


Момичето обаче казва, че не е жертва на отвличане. По думите й, тя е искала да избяга от Запрян и да се скрие. Затова се качила в непознат автомобил.


Сега Даниела отново ще бъде настанена в дом “Майка Тереза“ и ще е под закрилата на социалните служби. Още от днес с нея ще работи екип от психолози.


Вчера пък заместник-районният прокурор на Пловдив Румяна Зайкова-Калеева съобщи, че 28-годишният Запрян Стоянов е задържан и обвинен по друг случай, който няма отношение с Даниела Кавалджиева.


Установено е, че от 26 януари 2017 г. до 28 януари 2017 г., младият мъж противозаконно е държал в квартирата си 17-годишно момиче, с което се познавали отпреди. От жилището му е била иззета верига, за която пострадалата твърди, че й била поставена на ръката, след което вързана към желязна тръба до леглото и заключена с катинар.


На 28 януари 2017 г. момичето е успяло да отключи катинара и напуснало жилището. Подаден бил сигнал в полицията. По делото са иззети веществени доказателства, назначени са експертизи, разпитани свидетели и др.


Източник: Дир.бг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали