Свързани новини

03.02.2017 12:09

Борисов представи управленската програма на ГЕРБ

Видян 1157 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако всяко правителство беше правило по една магистрала, нямаше да се налага да правим по 6 наведнъж. Това каза Бойко Борисов при представянето на предизборната програма на ГЕРБ, предаде Фокус.


На пресконференцията присъстват и министри от кабинета „Борисов 2“, председателят на 43-тото НС Цецка Цачева и заместникът ѝ Димитър Главчев, както и народни представители от парламентарната група на ГЕРБ.


„Преценихме, че трябва да запознаем хората с това, което правим през последните дни. На нас не ни е позволено да обещаваме неща, които не можем да изпълняваме. Не можем да ви храним с информация, която обещава бомбастични неща и затова една седмица работихме върху това, което може с наличностите на икономката, бюджета, финансите, да направим едно по-успешно управление. Далеч не всички сектори са представени днес, защото в много от тях чакаме още детайли и предложения. Това, което имаше като приоритет преди години, грабежи, поръчкови убийства, мисля, че положихме достатъчно усилия“, заяви Борисов.


По думите му това, което след това са заварили, са били овехтели градове и инфраструктура. „Както можем да наградим и какво може да стане по-добре според нас с налични бюджети? При този темп на повишаване на събираемостта и по-стройна организация и принуда в дадени сфери, което считаме, че е възможно. Всяко правителство надгражда това, което е правило следващото. Ако всяко правителство беше правило по една магистрала, нямаше да се налага да правим по 6 наведнъж. 2,5 млрд. живи пари изплатихме тази година на американските и руските централи“, посочи Борисов. „Ако бяха дадени за заплати на учители, какъв щеше да е икономическият растеж на България през 2016 г.“, попита Борисов.


Образование и сигурност са основните акценти в предизборната програма на ГЕРБ.


Справяне с неграмотността, ангажирайки целия капацитет на държавата, справедливост и сигурност - към това ще се стреми ГЕРБ, ако има трети управленски мандат.


"Искам да кажа на моите опоненти – времето на моята толерантност приключи", отсече Борисов.


Народните представители да нямат имунитет, а всички от властта да доказват откъде им е имуществото, дори без срещу тях да има повдигнато правосъдие. Това предвижда управленската програма на ГЕРБ в глава "Правосъдие". Еднократно връщане на делата и незабавно изпълнение на присъдите в момента на произнасяне на присъдата от последна инстанция - задържане в зала Отчет на 3 месеца на главния прокурор и шефовете на върховните съдилища пред парламента, залага още доктрината "Борисов". Единен държавен изпит за всички юридически приоритети, мерки срещу мадежката престъпност и безкомпромисност към битовата престъпност, залага още програмата на ГЕРБ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

дева

Служебната работа ще бъде толкова много

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате