Свързани новини

31.01.2017 14:55

ББ2 даде 28% от медийните пакети на кабеларка, 19’ съди ЦИК за неплатени 27 240 лв.

Видян 3155 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

28,2% от 1 463 253,95 лв., дадени от кабинета Борисов 2 през ЦИК за медийните пакети за популяризиране на референдума на Слави и кандидатите за президенти, които нямат държавна субсидия, отидоха при кабеларката Евроком,разкри Медиапул. Въпросната телевизия според последното изследване на телеметрията Нилсен не стига дори най-ниския измерен 0,13% дял от зрителската аудитория, който принадлежи на Нова Спорт. Влиянието се доказва 1 към 1 и по резултатите на кандидат- президентите. Инициативният комитет, номинирал за президент Диана Димитрова, който е инвестирал целия си медиен пакет в Евроком, е  0.11 на сто от общия вот, точно колкото и скандалния ексолигарх Николай Банев. Всеки един от техните по 4000 гласа е платен от кабинета Борисов 2 през ЦИК като 9 лв. на Евроком. Най-напред от поверилите пакетите си на кабеларката е фамозният Александър Томов с 0,25%.



На печелившите – честито! Сега и за аутсайдерите. 132 463,89 лв. са отказани да бъдат платени от ЦИК по кампанията за референдума. 27 240 лв. от тях са по договори с инициативни комитети на 19 минути. Въпреки че отчетите са перфектни и са приети от ЦИК, което е законовото основание за плащане, комисията просто не  желае да плати парите по предложение на представителя на СДС Ивков, личен приятел по футболна линия на лидера си Лукарски – познат още като Божо Манчестъра, Телето, Ум Белия делфин, Лукчо и т.н.


Естествено, подкрепен от гласовете на ГЕРБ. Което странно съвпада с наказателните ревизии на НАП, стартирали в деня след президентските избори, започнали с блокиране на сметки на базата на предположения, незнайно защо изникнали по отношение на дружество, което не влиза в рисковите списъци на агенцията. Интересен е и друг пример за отказан договор – на опозиционния сайт Гласове на Явор Дачков.
Върховният административен съд е сезиран от 19' и ще издаде присъдата си, както над Централнтата избирателна комисия, така и над Националната агенция по приходите за техните наказателни акции.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци