Свързани новини

25.01.2017 15:48

Цигани блъскат чедата си пред коли

Видян 1376 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Цигани блъскат децата си пред движещи се моторни превозни средства и след това опитват да изнудват шофьорите за пари, за да не викат полицията и да не ги съдят. За случката разказа професионалният шофьор Димитър Георгиев. Преди няколко дни мъжът, пътувал с камиона си през село Градище- община Левски. Докато минавал по главната улица, той видял как циганин на средна възраст, стоящ край пътя, изчакал камионът да наближи и блъснал пред него малко дете. Водачът успял да прояви светкавичен рефлекс, като извил волана, набил спирачките и спрял на метри от падналото на земята дете. Разярен, Георгиев слязъл да потърси обяснение от мургавия, когато бил обграден от още десетина цигани.



„Наобиколиха ме и един през друг започнаха нещо да викат и да ми се заканват. Разбрах само, че ми искат пари, 100 или 200 лв., за да не се обадят в полицията и да не подават сигнал, че съм щял да убия детето. Опитах се да се разбера с тях кротко и мирно, но те ставаха все по-настойчиви и агресивни започнаха да ми се заканват, че жив нямало да си тръгна от селото. Успях някак си да се добера обратно до кабината и като дадох газ и натиснах клаксона, успях да прогоня натрапниците и да се измъкна”, разказва Димитър Георгиев.



Този вид необичаен бизнес може и да е български патент, но успешно се използва и в чужбина. В Неапол мъж от Северозападна България се прави на камикадзе, за да рекетира местните шофьори. Мъжът играе в комбина с албанец, като докато скача пред колите и се прави на ударен, албанецът пък играе ролята на свидетел, готов да свидетелства в съда в негова полза. Тъй като в Италия законът е изключително строг по отношение на пътно-транспортните произшествия с пешеходци и в повечето случаи го отнасят шофьорите, местните водачи били склонни да се разделят с някое и друго евро само за да се отърват от наглите чужденци рекетьори.
Източник: Монитор



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности за