Свързани новини

17.01.2017 17:11

Мъж стреля с пистолет по такси в столицата

Видян 1456 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Мъж е открил стрелба с въздушен пистолет по таксиметров автомобил в София. Инцидентът е станал в района на бившия хотел Плиска.


Таксиметровият шофьор не е пострадал, само са счупени прозорците на автомобила. Извършителят е задържан от органите на реда. Той е на 25 години от София. Инцидентът е станал след скандал за предимство на пътя.


Столичната полиция работи по версията, че предимство на пътя е причината и за инцидента със стрелба по автобус в София, разкри  шефът на СДВР Младен Маринов пред БНР.


19’ припомня, че в понеделник след 20:20 часа на бул. България в района на Професионалната гимназия по текстил и моден дизайн неизвестни лица откриха стрелба с малокалибрено оръжие по препълнен автобус с линия №76. За щастие, пострадали няма. Нанесени са щети по три от прозорците от лявата страна на автобуса. Според експертизата е стреляно със сачми от въздушно оръжие. Пострадалият автобус е от най-новите в София, чиито стъкла стават на ситни парчета при удар и не причиняват порезни рани.


Изпълнителният директор на Столичния автотранспорт Слав Монов призова софиянци да пазят имуществото на града. По думите му при такъв вандализъм, гражданите дълъг период от време няма да могат да се възползват от услугите на този нов климатизиран автобус, защото превозното средство ще трябва да бъде ремонтирано в сервиз.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!