Свързани новини

12.01.2017 15:23

Роско: 1 г. не говоря с вицето си

Видян 2327 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сензационни изявления на финала на прецедентен мандат! В последното си интервю все още президентът Росен Плевнелиев, който има още 9 дни и си отива, призна, че от година не си говорел със своя вицепрезидент Маргарита Попова. Но лошите, както ги определи, отношения помежду им не били попречили на президентската институция. Търканията и недобрите отношения започнали още при протестите през 2013 г., когато Попова била казала, че Плевнелиев представлявал  "само една част от гражданите". Все още държавният глава, който сам твърди, че в минал живот е бил ирландска пастирка, задълба още в драмата, достойна за турски тв сериал като издаде и конкретния повод за скарването с вицето – приела в кабинета си Бареков. Само напомняме, че той е присъствал нееднократно в президентството, включително тогава, включително по покана на самия Плевнелиев като лидер на парламентарна партия и евродепутат. Което кара много зрители на Нова телевизия, излъчила кухненската изповед на Плевнелиев да си поставят въпроса какъв точно е проблемът.  „Маргарита Попова дори получи цветя”, завърши почти разплакан Плевнелиев като ревнива госпожица.
Роско каза, че ако наследникът му Румен Радев му бе предложил кабинет за одобрение, в който присъства Маргарита Попова като правосъден министър, това щяло да бъде много трудно за него и щял да води разговори с генерала.



 "Да бъдеш обединител на нацията на означава да си харесван от всички. "Не означава да си мълчиш при такива назначения, като това на Делян Пеевски", заяви Плевнелиев, правейки се на забравил, че той самият подписа без вето и без възражения закона, който направи възможно депутатът от ДПС да бъде изобщо кандидат за ДАНС.



Въпреки че ГЕРБ обвинява за близост с БСП излъчения от нея негов наследник, Роско си призна: "Аз наистина се гордея с отношенията си с министър-председателя”. Той се заяде с Радев, като каза, че не бил чул отношението му към Крим, което е лъжа, понеже и в двата дебата с участието на генерала този въпрос беше зададен и той му отговори ясно.



Най-сензационното мнение на Плевнелиев обаче е, че добри отношения между САЩ и Русия са нещо лошо за България. Така той разви тезата си от подписаното от него писмо на 17 бивши европолитици до Тръмп да не дружи с Путин. Отново напомняме думите на самия Тръмп, изпреварили това писмо и непоисканото мнение на Плевнелиев: „Човек трябва да е идиот, за да не иска добри отношения с Русия”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния