Свързани новини

11.01.2017 14:51

Орбан започва "измитането" на Сорос

Видян 2426 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Унгария ще използва всички средства, за да измете неправителствените организации, финансирани от Сорос”, заяви най-буквално заместникът на управляващата партия ФИДЕС Силард Немет, цитиран от Блумбърг. Напомняме, че правителството на Орбан удържа на приличащи на българските протести от 2013-14 бунтове срещу кабинета, организирани от хората на „своя” спекулант. Дьорд (Джордж) Сорос е унгарски евреин, който с помощта на британските и американските тайни служби след Втората световна война успява да завърши образование и да започне бизнес първо на Острова, а след това и отвъд океана, след което води подмолни войни срещу някои национални валути – например британския паунд,  накрая стига до основен „сив кардинал” на Демократическата партия при Обама, в това число и в провалената кампания на Хилари Клинтън за президент миналата есен. У нас той работи още от 90-те години чрез Отворено общество, чиито кадри са вицепремиерът Томислав Дончев, военният и външен министър в кабинета Борисов 1 Николай Младенов и много други. През последните години Сорос действа по линия на Америка за България, финансираща изданията на обвиняемия Иво Прокопиев, на проекти новия партиен лидер Христо Иванов, на съпругата на Иво Инджев, на Огнян Минчев, на Едвин Сугарев.


"Убеден съм, че за измитането се създадоха международни условия" поради избора на Доналд Тръмп, цитира думите на Немет държавната информационна агенция MIT. Депутати започнаха дебати по законопроект, позволяващи на властите да правят финансови проверки на ръководители на НПО, става ясно от програмата на унгарския парламент.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог