Свързани новини

31.12.2016 09:05

Посланикът на Гърция в Бразилия е убит от полицай

Видян 1767 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Посланикът на Гърция в Бразилия Кириакос Амиридис беше обявен за в неизвестност, след като в понеделник беше видян за последно в бедно северно предградие на град Рио де Жанейро. По-късно се разбра, че сигналът за неговото изчезване е подала в полицията неговата съпруга от бразилски произход - Франсуаз Амиридис, с която имат 10-годишна дъщеря. В четвъртък полицията в града откри тялото на мъжа в изпепелено превозно средство, намиращо се в подлез под високоскоростен път.



Бразилски полицейски служител на име Серджо Гомез Морейра, началник на отдела за убийства на полицията в града, призна, че е убил посланика Амиридис, като най-вероятният мотив е "убийство от страст". Служителят на реда е бил в интимни отношения със съпругата на убития дипломат.



Бразилски полицейски следовател на име Еваристо Магаляис съобщи, че Франсуаз е планирала убийството на съпруга си и е обещала на един от извършителите на деянието 80 хил. бразилски реала (25 хил. долара), за да участва. Именно поради тази причина тя, както и предполагаемите извършители на убийството са арестувани до изясняване на случая.



По думите на следовател Магаляис такава версията за предварително, съвместно организиране на убийството е била съставена от правоохранителните органи след разпит на Едуарду Морейра ди Мелу – племенник на предполагаемия любовник на Франсуаз Амиридис.



„Показанията на Едуарду не оставят съмнения в това, че всичко е било планирано по-рано. За това говори най-малко фактът, че Франсуаз Амиридис му е предложила 80 хил. реала да помогне на чичо си при изпълнението на плана“, обясни Магаляис.


 


Източник: Фокус



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден