Свързани новини

27.12.2016 12:12

Нападнатият мъж бил с таксито на баща си

Видян 1422 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мъжът, който снощи бе нападнат в София и се бори за живота си в "Пирогов", не е таксиметров шофьор. Таксито било на баща му, който почивал по празниците.


47-годишният Янко Божков бе открит до таксиметровия автомобил в столичния жк "Разсадника" вчера. Той е със счупена основа на черепа и е настанен в "Пирогов", където е претърпял операция.


Първоначално бе съобщено, че раненият мъж е таксиметров шофьор, но всъщност с колата работи неговият 73-годишен баща, съобщи "24 часа", като се позова на свои източници.


В празничните дни обаче таксито, което по документи е собственост на Янко Божков, не е изпълнявало курсове. 47-годишният мъж помагал на баща си с оправянето на документите и техническата поддръжка на автомобила. Никога обаче не изпълнявал курсове.


Снощи, докато се прибирал, Янко бил ударен по главата с тъп предмет пред блока си. Сигналът в полицията бил подаден от негова позната, която го видяла паднал до колата.


"Лекарите се борят за живота на мъжа, намерен снощи в безпомощно състояние в кв. „Разсадника“. Състоянието на пациента е тежко, опериран е тази нощ по спешност. Той е с черепно-мозъчна травма", заяви говорителят на "Пирогов" Мария Пойразова.


От полицията все още не съобщават официално причината за нападението срещу Божков. По случая тече разследване, а на мястото на произшествието в момента се извършва втори оглед.


Източник: Дир.бг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и