12.12.2016 16:07

Родители на бунт срещу агресивен ученик

Видян 1559 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Родители се вдигнаха на бунт срещу проблемен третокласник от 19 СОУ Елин Пелин в София. Те искат момчето да бъде изключено, защото се страхуват за живота и здравето на децата си. Проблемът е започнал в началото на годината, когато в класа се появил нов ученик.
Детето системно пречи на занятията, разхожда се по време на час, закача другите деца, държи се непристойно с учителката, сподели пред камерата на Нова телевизия разтревожен баща.



Друга майка разказа как синът й е бил нападнат от въпросното дете с пергел. Благодарение на бързата реакция на учителката не се е стигнало до инцидент. На следващия ден, вместо да се засрами, хулиганът казал, че независимо, че днес не си носи пергел, има химикалка, с която може да му извади очите.



Директорката на училището Детелина Арнаудова съобщи, че момчето е нападнало дори и педагогическия съветник. При опит да говори с него, детето скочило върху жената и откъснало кичур коса от главата й.



Баща разказа, че буйният ученик се е опитал да удуши сина му с връзка на врата, на която момчето носило чип, с който влиза в училище.
В друг случай проблемният ученик влязъл в час и се опитал да скочи от прозореца на класната стая пред очите на всичките си съученици.
Родителите са подали сигнали до Министерството на образованието и до Държавната агенция за закрила на детето. Но решение на проблема няма и те са принудени да стигнат до крайни мерки.
Те са категорични, че няма да пуснат децата си на училище, ако не бъдат взети мерки. Според тях родителите на детето не осъзнават, че то има проблем.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

везни