Свързани новини

06.12.2016 12:42

Газпром с рекордни доставки в ЕС

Видян 1608 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  „Потребностите от руски природен газ в Европа постоянно се увеличават и Русия е готова да осигури необходимите количества,  заяви президентът Владимир Путин пред металурзи по време на посещение в Челябинск. „Малцина знаят, че Газпром днес доставя в Европа рекордни количества газ - над 600 милиона кубически метра в денонощие”, добави той. „Такива обеми не са доставяни нито по времето на СССР, нито от Русия след разпадането на Съюза”, съобщи още Путин.


"Нас често ни обвиняват, че така Европа попадала в зависимост от Русия, но това е глупав аргумeнт, защото зависимостта е взаимна", коментира властелинът на Кремъл в изявлението си, направено сред млади работници в модерен металургичен комбинат, предадено от всички руски и много международни медии.


Владимир Путин шеговито предложи служителите в президентството и правителството да минават проверки за алкохол, каквито разбра, че били прилагани в предприятието, което посети. Попитан как се грижи за здравето на държавните чиновници президентът добави, че не пуши и в негово присъствие хората също не пушат. „В руското правителство има само един заклет пушач, вицепремиерът Дмитрий Козяк (б.р. по ирония на съдбата той беше главен отговорник за строежите, подготовката, провеждането на зимните олимпийски игри в Сочи през 2014 г.). Пуши като паровоз. Така и не успя да се убеди да откаже цигарите”, сподели президентът.


На въпрос от друг работник как би определил своята работа пред малката дъщеря на металурга, Путин отговори: „Правя всичко възможно да бъдеш щастлива”. В Челябинск руският лидер коментира и своето политическо бъдеще. Той каза, че възнамерява успешно да завърши своята кариера и след това да се посвети на пътешествия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще