Свързани новини

05.12.2016 17:03

Подготвят атентат у нас

Видян 1584 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Министерството на вътрешните работи има информация за афганистанци, които готвели атентат в България. Организаторите са имигранти, живеещи във Великобритания, които се свързали със съмишленици на българска територия.



"Има сигнал за терористичен акт в България. Имаме информация по дипломатическа линия за 3 или 4 лица, които са установени, проверени са им документите и вероятно няма да останат на наша територия. Взети са всички мерки", каза министърът на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова в отговор на въпрос дали има сигнал за готвен терористичен акт в България.

В събота в социалните мрежи и британската преса излезе информация, че афганистанци, които живеят във Великобритания, подготвят терористичен акт заради събитията отпреди няколко дни в Харманли.Работим по предотвратяване на такива действия. Няма задържани,работим добави още тя.



Недоумение буди фактът, че в Специализираната прокуратура, която е компетентна да провежда разследване за тероризъм, не е постъпвала информация за подготвян терористичен акт на територията на  България. Това съобщиха от пресцентъра на Специализираната прокуратура по повод множество запитвания от представители на медиите по повод заявената  от министъра на вътрешните работи информация за получен сигнал за терористична заплаха и провеждащи се действия срещу чужди граждани. От пресцентъра уточняват, че такива данни не са представяни в прокуратурата и от МВР.



 Междувременно от силовото ни министерство съобщиха, че от началото на годината у нас има 1280 души, задържани за трафик на мигранти, като повечето от тях са българи.
 









Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес може да се чувствате раздвоени между различни интереси и задачи

Днес може да се чувствате раздвоени между различни