Свързани новини

26.11.2016 12:28

БСП прави конгрес на 4 февруари

Видян 1958 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Българската социалистическа партия няма да участва в правителство, ако мандат бъде даден на трета политическа сила след ГЕРБ и БСП”. Това обяви лидерът на социалистите Корнелия Нинова пред пленума на партията, където гости бяха новоизбраният президент Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова. Тя съобщи, че Националният съвет е решил да свика 49-ият конгрес на левицата на 4 и 5 февруари 2017 г. „Приехме решение за мажоритарен избор със смесена система”, добави Нинова.


Тя е категорична, че с промените в Устава новото ръководство няма намерение „да се бетонира за вечни времена”, а напротив, той много строго ще се спазва и председателят ще бъде с два 4-годишни мандата.


Радев и Йотов а бяха посрещнати с аплодисменти от социалистите на пленума. Президентът каза, че е направил всичко за българския народ. „ Ние стигнахме до 6 срещи в 6 различни общини за един ден. Крайно натоварващо, но аз не съжалявам за нито една секунда за срещите си с хората. Ние стиснахме десетки хиляди ръце, гледахме хората в очите, говорехме откровено и открито с тях“, заяви той и посочи, че това е бил безценният импулс за успеха в тази кампания.


„Честита категорична победа. Благодаря ви за всичко, което направихте за мен през тези почти 20 години. За голямата отговорност, която ми дадохте с голямото ви доверие“, каза Йотова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния