Свързани новини

23.11.2016 14:55

Борисов: Няма по-подготвен за премиер от мен в ГЕРБ

Видян 1704 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 

Няма по-подготвен за премиер в ГЕРБ от мен, когато се уморя, ще дам път на другите, заяви премиерът в оставка Бойко Борисов, след като бе разпитан близо час за ваксините, договорени с бартер между България и Турция, предаде Дир.бг. Той беше придружаван от вицепремиера в оставка Томислав Дончев, след като други няколко министри вече бяха разпитани.

Борисов коментира, че е обяснил на следователите как се вземат решения "на подпис" от кабинета.

„Тогава ситуацията беше такава, че бързо трябваше да се реагира с ваксините. Обяснил съм какво сме целели, с всички финансови и икономически обосновки за ваксините с Турция“, добави той.

На въпрос дали смята за е нормално всички министри да бъдат викани в следствието и няма ли как държавното обвинение да си набива тази информация по друг начин, премиерът отговори:

„Всички непрекъснато говорим за проверки и разследвания, когато има съмнения. От кой, ако не от нас, да се започне. След като в публичното пространство се говори за тези ваксини толкова много, трябва да обясним защо сме взели това решение. Ще дойде време, в което действително трудно ще се намират министри и премиери. Затова считам, че е абсолютно нормално да ни проверяват"“, допълни още премиерът в оставка.



След уточнението, че Патриотите биха съставили кабинет, ако премиер не е Борисов, министър-председателят в оставка заяви: "Аз не виждам в ГЕРБ по-подготвен човек от мен. Ще дойде ден, в който се почувствам достатъчно уморен или преценя, и ще дам път на другите. Това са много лични атаки".

После попита Патриотите какво решение на кабинета не са подкрепили досега. Той ги упрекна, че предизборно са работили за избирането на ген. Румен Радев и ги посъветва да правят кабинет с БСП, пише "Дневник".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци