Производител на италианско газирано вино е измислил нов метод за отлежаване на питието. Той съчетал страстта си към морето и виното, като решил да поставя бутилките на морското дъно, вместо в избата. За целта Пиеро Лугано затворил виното си в специални неоксидиращи бутилки, след което ги поставил в стоманени клетки и ги пуснал на дълбочина 50-70 метра в морето край Лигурия. Според новатора, питието щяло да отлежава по-добре на дъното, защото до там не достига светлина. Вече имало заявки от цял свят за уникалното питие.
19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Няма коментари към тази новина !
Българските боксьори си осигуриха ...
бТВ Синема 28 април 21:00ч.
Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу
Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате