Свързани новини

17.11.2016 15:41

Борисов: Хората се променят за часове. Ще им се върне от Господа, не от мен

Видян 6156 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Това, което ме притеснява от изказванията, аз ги слушах внимателно, защото двуличието на мен не ми е присъщо. Просто как се променят хората за часове. То ще им се върне от Господа, не от мен. Спомням си как се возеха с мен напред-назад да отчитат свършената от нас за тяхна заслуга. Не само по границата, къде ли не“, заяви премиерът в оставка Бойко Борисов.


"Съобразявам се изцяло с избора на народа, той си каза мнението. Не искам да участваме в служебното правителство, нека Росен Плевнелиев и Румен Радев седнат и направят служебния кабинет", каза той. "Веднъж ме отписаха като главен секретар, после като кмет, като премиер. Това са безценни уроци", добави Борисов.


 


"Това, което са надробили всички политически сили, сега трябва да си го сърбат и затова ние сме „за”. Сега всички сме под емоция, всичко стана бързо. Всеки по някакъв начин сега е обиден. И в ГЕРБ мислят, че от РБ са ни виновни, РБ мислят, че моите министри са виновни, патриотите мислят, че премиерът е виновен. Всички, с изключение на БСП, ДПС и ДСБ са радостни, другите сме загубили”, каза Борисов.


"Две години по-тих, по-диалогичен, по-невъзгордял се, ежедневно изпълнявайки на всеки прищевките и да ми кажат, че съм бил надменен – това не го приемам. Всеки ден аз се съобразявах с всички. 1,2. млн. са гласували за Цачева, ние не можем да ги предадем, не можем да се предадем на популизма, колкото и да е модерен", добави още той.


"БСП дезертират – едно е да говориш, друго е да управляваш. Едно е да обещаваш, друго е да носиш отговорност. Има една хубава приказка – не си пожелавай жената на ближния, защото може да стане твоя. Г-н Радев си пожела цялата власт и Господ му я даде", продължи Бойко Борисов.


"Никога не съм казвал, че кметовете си дават оставка. Това, че казах, че ще си поговоря с тях, защото не навсякъде те работят както трябва, това не значи, че ще им искам оставката. А те трябва да изпълняват програмата на партията. Това съм казал", добави Борисов.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху