Свързани новини

16.11.2016 09:30

Вигенин: Нови избори ще дадат друга картина в парламента

Видян 1293 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Едни нови парламентарни избори ще дадат друга картина в парламента и ще дадат възможност за едно по-стабилно правителство и за правителство, което реално ще обърне внимание на тежките проблеми на страната. Това коментира в предаването "Преди всички" по БНР Кристиан Вигенин от БСП.


В този парламент друго правителство не е възможно и ние не само няма да правим такъв опит, а и считаме, че той ще е контрапродуктивен. Нека не подценяваме българския народ! Често се случва, когато анализатори, политолози, политици считат, че от ситуацията няма изход, българският народ да ни дава такъв изход. Българите проявиха здрав разум, като избраха на последните избори ген. Румен Радев – човек, който ще даде тази стабилност. Ние искаме избори възможно най-бързо, защото това е начинът, по който можем да гарантираме нормализация на ситуацията и едно стабилно правителство, което наистина да се заеме с реформите, които сегашното правителство на ГЕРБ забрави, каза в предаването Кристиан Вигенин.


За две години правителството на Борисов гарантира едни 16 милиарда нови заеми, така че това, което може би е характерно за някои страни, не може да се обобщава като цяло за Европа, тъй като в същото време имаме страни в Европа, които се управляват от социалисти, но техният икономически ръст е по-висок от средния за ЕС. Те не само не трупат дългове, но и обратно, каза още Вигенин.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности за