Свързани новини

14.11.2016 09:30

Цецка не успя и с купуване на гласове

Видян 2756 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С огромна преднина, която цял ден се движеше над 20 и вървеше към 30 процента генерал Румен Радев отвя Цецка Цачева, която гласува сутринта и заяви неадекватно на фона на всички прогнози: „Една битка има няколко сражения. Днес е последното сражение. Аз ще го спечеля”. Спомена и някакъв „вятър на победата”, който я „галел”.



   Най-голям смях предизвикаха думите й вчера, че в момента България не се нуждае от международна изолация и спиране на еврофондовете, което обаче е характеристика на последния месец и половина управление – провала на Кристалина Георгиева в ООН, изгонването й от еврокомисар и вземането на нейния важен ресор Бюджет от Германия, плюс всички ужасяващи публикации за кадърността на бг правителството и лично на премиера във водещите западни медии. Всичките тези работи, гарнирани с 3,1% усвояване на еврофондовете, декларирано от парламентарната трибуна от ресорния вицепремиер Томислав Дончев в края на 3-ата година от програмния период 2014-2020 г.



На този фон победителят генерал Радев заяви: „Гласувах за доброто на България! Водихме етична кампания от началото до края. Затова моралната победа е налице, но политическата предстои. Това зависи от гласа на всеки един.“



Масовото купуване на гласове в страната, което поспря, след като се разбра, че българите твърдо изразяват своя протестестен вот срещу това управление, както и срещу нелепата кандидатура на Цецка Цачева, не помогна на председателя на парламента да вдигне процентите до достойно поражение.
Позорната загуба обаче беше напълно заслужена, след като по време на финалните дебати в четвъртък, пускайки сълза по Станиславски, Цецка Цачева безочливо излъга, че за първи път ще пристъпи клетва пред смъртния одър на баща си и ще каже, че дядо й бил репресиран. Оказа се, че тя вече го е казвала през 2011 г. и пак по телевизията, за което има и записи, вървящи из Интернет. Но и дядото не й е дядо, а е вторият мъж на баба й. При това тя не го помни, тъй като си е отишъл от този свят 6 години, преди тя да се роди.



Подобна долност досега за 27 години преход не си беше позволявал никой претендент за пост в България.


Марианската падина дори има дъно, българската политика явно не, доказа Цецка Цачева.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

риби