Свързани новини

11.11.2016 12:03

Нинова: Ген. Радев ще бъде президент на народа

Видян 988 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Ген. Радев няма да предаде нито българския интерес, нито хората.” Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по БНТ. Тя обясни, че кандидатът за президент Румен Радев печели в Англия, в САЩ, в редица европейски страни, а губи в Турция и в смесените райони. По думите й за него са гласували хора от различни политически сили като ГЕРБ и РБ, защото го приемат като човек, достоен да заеме високия пост.


Борисов приключи Цачева в момента, в който я обяви за грешка


Лидерът на БСП припомни, че Борисов е заявил, че е било грешка издигането на Цецка Цачева за кандидат-президент. „Как можеш да кажеш за кандидата си, че е грешка. Той я издигна като най-не необходимата му и я приключи, като я обяви за негова грешка”, коментира Нинова думите на Бойко Борисов.


Управляващите всяват страх в хората


Председателят на левицата посочи, че очаква сериозна битка за втория тур на изборите и обясни защо. „От онзи ден има хора, които вървят в цялата страна и купуват гласове. Активирани са всички кметове, които плашат и искат да печелят гласове, всявайки страх. Тези хора са озверели от загубата на първи тур, но призовавам всички да не се страхуват. Няма да позволим да преследват хората за техния вот. Взели сме всички мерки срещу фалшификации. И така, както хората се произнасят, така държавата ще върви, в посоката, която те избират”, заяви лидерът на БСП.


Борисов няма намерение да подава оставка. Той се опитва да мобилизира членовете си


Корнелия Нинова каза също, че премиерът Борисов няма намерение да подава оставка. „Този човек лъже”, заяви тя. Нинова каза още, че е щяла да бъде  изненадана, ако това се бе случило. „Защото той за първи път щеше да си изпълни дадената дума, но това естествено не се случи. Борисов размахва оставката, защото негови членове не подкрепиха Цецка Цачева на първия тур и така Борисов се опитва да ги мобилизира. Посланието, което той им отправя, е, че ако не победи Цачева, няма да има обществени поръчки, няма постове, няма пари”, заяви председателят на левицата. Нинова обясни, че тъй като Цачева не е спечелила на първия тур, Борисов прехвърля темата за оставката към втория тур със същата цел - мобилизация. „Накрая той и Цачева започнаха да обикалят и студиата”, каза Корнелия Нинова.


Тя бе категорична, че не са водени и не се водят разговори с партийни централи и с партийни лидери за подкрепа на президентските избори. „Не трябва да има пазарлъци, затова се обръщаме към хората за подкрепа. Видях, че ген. Радев е подкрепян от хора от различни партии. Убедена съм, че той ще е президент на народа, а не на тази или онази партия с договорки”, коментира председателят на БСП и подчерта, че се внушава абсолютно изкуствено за договорка с ДПС. „Разговори с тях не са водени. Ако хората го харесват, те са добре дошли. Ние се обръщаме към народа за подкрепа и именно за това ген. Радев ще е президент на народа”, категорично заяви Нинова.


На въпрос, на коя партия не би се приела подкрепа, тя заяви, че не би се приела подкрепа на партия, която провежда чужди интереси в България като ДОСТ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне