Свързани новини

11.11.2016 10:58

Нинова: Ходът на ГЕРБ е да ходят и да реват в студията

Видян 2753 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Г-н Борисов няма намерение да подава оставка. Този човек лъже", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в предаването „Денят започва“ по БНТ. Според нея премиерът размахва тази оставка, защото членовете и симпатизантите на ГЕРБ не подкрепят Цецка Цачева.


Целта на Бойко Борисов е да ги мобилизира, обясни Корнелия Нинова. „Не я подкрепиха всички, той не подава оставка, а прехвърля това към втория тур, със същата цел. – „Или излизаме и биеме, или си отивате всички“, коментира лидерът на БСП.


Корнелия Нинова добави, че ще бъде изненадана, ако за първи път премиерът си изпълни думата. Според нея обаче обаче подаването на оставка няма да е държавническо действие. „Бърка президентски с парламентарни избори“, заяви Нинова и подчерта, че въпреки настояването на журналистите в нощта на изборите от БСП са съсредоточили всички усилия до втория тур.


„Не бива двете неща да се смесват. За мен по-важното е, че той го използва като манипулация, а не като действително намерение това да се случи“, продължи Нинова. Тя посочи, че затова е пуснал втори сигнал към хората – страха. По думите й това има обратен ефект и затова са пуснали трети ход, което тя определи като дъното - „да ходят и да реват в студията“.


По отношение на разказа на Цецка Цачева по време на дебата, че дядо й е убит по време на комунистическия режим, лидерът на БСП заяви: „Най-малкото беше лъжа, че го казва за пръв път, защото тя го е казвала и друг път. Не приемам кандидат за президент да ме лъже“, заяви Корнелия Нинова и обясни, че това е тактика в кампанията. Според нея Борисов също е ударил дъното, като си е посипал главата с пепел. „Как можеш да кажеш два дни преди края на кампанията, че кандидатът ти е грешка“, попита Корнелия Нинова.


"БСП е основата, партията, която подкрепи и издигна ген. Румен Радев. Постигнахме пълна мобилизация, въпреки че в началото имаше резерви към него, защото не го познаваха всички членове на партията", каза още в предаването лидерът на социалистите. "Благодаря им, че ми се довериха, но той надгради много. За него гласуваха и хора, които са непартийни членове, дори хора от ГЕРБ и от други партии. И той със своите качества допринесе за този резултат. Това е резултат на общата ни работа", допълни Нинова.


"На 6 ноември се зарадвахме, това е победа, която отдавна не сме имали. Първа загуба е за ГЕРБ. Но излишните емоции по средата на битката не са добър съветник", коментира още лидерът на БСП. "Пълна мобилизация, организация и работа до втория тур. Победа на втория тур и тогава ще дадем път на емоциите", добави Корнелия Нинова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!