Свързани новини

07.11.2016 13:52

Цачева на крака при РБ да търси подкрепа

Видян 1534 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кандидат-президентът на ГЕРБ Цецка Цачева призова хората да гласуват за нея, за да не се връща комунизмът, и отиде при Реформаторския блок за подкрепа.


"Българските избиратели трябва да си дадат сметка, че от тях зависи каква ще бъде тяхната родина и решително да се противопоставят на опита България отново да попадне в плен на тези, които рушат, вместо да съграждат, и разделят, вместо да обединяват", заяви по-рано Цачева в специална позиция, цитирана от пресцентъра на ГЕРБ.


По думите й до този момент пред българските гласоподаватели е имало няколко възможности за избор, но след обявените резултати изборът на втори тур се свежда само до две и това трябва да се разбере много ясно от всеки.


"Първата води към международна изолация, замразяване на европейски фондове, корупция, партизанщина, бедност и всички беди, които БСП причинява на България всеки път, когато се добере до властта", заяви още Цачева.


Втората възможност, според нея, е България да остане в семейството на развитите европейски държави, да става все по-силна, все по-стабилна и просперираща.


Тя твърди, че като част от най-голямата дясноцентристка партия в Европейския парламент, ГЕРБ гарантира, че този път на развитие няма да бъде променен. Според нея избирателите трябва да си дадат сметка, че от тях зависи каква ще бъде тяхната родина и решително да се противопоставят на опита България отново да попадне в плен на тези, които рушат, вместо да съграждат, и разделят, вместо да обединяват.


"Нека загърбим тънките сметки и изчисления кой кого ще подкрепи, при какви условия и какво ще иска в замяна. Във всички избори досега сме печелили с гласовете на активните разумни хора, които вярват в собствените си сили и работят за България. Този път отново ще бъде така", призова кандидатката на ГЕРБ.


По думите й без никакви специални уговорки техни естествени поддръжници са всички противници на тоталитарното комунистическо ляво, което продължава да се преражда в задкулисните олигархични кръгове, дърпащи конците и на настоящия ляв кандидат.


Според нея резултатите от първи тур отново доказват, че ГЕРБ е единствената сила, която може да се противопостави успешно в тази битка. Затова призовава всички съмишленици и партньори в тази битка, които са част от демократичното дясно, да я подкрепят, за да победят заедно.


"Помнете, че възможностите са само две: да позволим България да се върне в мрачното минало на идеологическите лъжи и подчинението на чужди интереси или с гласовете си да направим така, че тя да остане там, където е нейното достойно място - сред свободните европейски народи. Аз ще се боря непоколебимо за независима и просперираща България в обединена Европа!


Заради това, като десен човек, отивам на среща с Изпълнителния съвет на Реформаторския блок днес, в 13.00 часа, в централата на СДС на ул. „Г. С. Раковски“ 134", завършва изявлението на Цецка Цачева.


Още вчера от РБ, с изключение на ДСБ, обявиха, че ще я подкрепят. Кандидат-президентът Трайчо Трайков обаче заяви, че няма да призове избиратели си по инерция да гласуват за нея и че тя ще трябва много да се постарае да го убеди, че заслужава.


Източник: Дир.бг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог