Свързани новини

04.11.2016 12:58

Радев: Чрез подставената си партия Ердоган подкрепи Цачева

Видян 1060 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Като президент няма да се меся във вътрешната политика на други държави, но и няма да позволя чужди държави да се месят в нашата. Ердоган направи своя избор с подставената си партия на Местан и застана зад Цецка Цачева". Това заяви кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Радев пред над 500 граждани на площада в Сливен. „Това ли е цената на бързата екстрадиция на турски граждани без съд и защита на техните права по най-бързия начин за Турция? Това ли е цената Ердоган да има огромно сърце, което да събира и Кърджали, и Варна, и Тракия и българските управници да не реагират по никакъв начин?", попита генералът и пое ангажимент като президент в такива моменти да не мълчи и да реагира своевременно.


„Нека на 6-ти номеври заедно кажем „Не" на апатията и „Не" на страха. Нека всеки българин гласува по съвест, мислейки за промяната, от която имаме нужда всички и за бъдещето на България", призова ген. Радев. Той обясни, че тогава ще се материализира моралната победа за него и Илияна Йотова. „Ние сме моралните победители, защото водим открита, честна кампания и не се включихме в компроматната война. Тя е за слабите, които усещат че губят", категоричен бе той.


Ген. Радев заяви, че неговата амбиция е българите да излезем от това примирение, в което се намираме в момента, че за нас е отредено последното място в ЕС за всичко. „Нека излезем от тази летаргия и да си поставим високи и амбициозни цели. Ние можем и трябва да заемем достойно място сред европейските държави", подчерта кандидатът за президент. Той обясни, че имаме потенциала да го направим и за да успеем ни трябват: работеща икономика, образование, повишаване на качеството и стандарта на живот на българския живот. По думите му, за да се случи всичко това, ни трябва една добра среда на сигурност, достойнство да спрем да пълзим и заедно да полетим към тази цел и да запазим духовността си, която да ни сплотява.


Председателят на инициативния комитет в Сливен Ген. Кольо Милев каза пред събралите се: „Ген. Радев е кандидатът, който ще донесе промяната и смяна на статуквото. За да може той да постигне това, трябва на 6-ти ноемви да дадем своя глас за кандидат-президентската двойка ген. Радев-Йотова".


По-рано през деня генералът посети и Стралджа, област Ямбол, където се срещна със стотици граждани. Те заявиха убеждението си да подкрепят ген. Радев с номер 13 на предстоящите президентски избори.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

лъв