31.10.2016 15:15

Каракачанов: Демографската криза може да се спре с грамотна раждаемост и данъчни облекчения

Видян 1997 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ще използвам всички лостове и механизми, когато бъда избран за президент, за да спра демографската катастрофа в България. Това може да стане с програми за насърчаване на грамотната раждаемост, чрез данъчни облекчения и програми и стимули за връщане на българите зад граница в родината ни. Ние сме категорични, че място в България има за всеки, който спазва върховенството на българския закон.


С тези думи кандидатът за президент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов се обърна към жителите на Пловдив.


Пред стотиците желаещи да се срещнат с кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев бяха категорични, че е време да се сложи край на разделението и да се върне социалната справедливост в страната. На срещата присъстваха и лидерите на НФСБ и АТАКА Валери Симеонов и Волен Сидеров, съпредседателят на „Народен съюз“ Румен Йончев, заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки, както и народни представители от 43-ото Народно събрание. Водещ на срещата беше бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов.


Толкова тежка демографска катастрофа България не е преживявала. Всяка година от картата на страната изчезват градове и села. Регионалният дисбаланс е огромен. Ние сме най-бързо изчезващата нация, с най-ниска раждаемост и най-висока смъртност в Европа. На първо място сме по инфаркти и инсулти. Младите хора емигрират, защото не виждат перспектива тук. България е на последно място по доходи не в ЕС, а в Европа. Преди нас са дори страни като Сърбия и Албания. На това трябва да се сложи край, беше категоричен Каракачанов.


Ние, „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“, още в началото на мандата на това Народно събрание внесохме Закон за подоходното облагане, поискахме да има данъчни облекчения за семейства с едно и две деца, както и предприемането на други мерки, които да спрат порочната практика деца да раждат деца в гетата и от социалните помощи и детските да се издържат цели цигански фамилии, каза още кандидатът за президент Красимир Каракачанов.


Той е категоричен, че като президент на Република България ще използва всички законови средства и механизми, за да накара парламента и Министерски съвет да изработят програми за насърчаване на грамотната раждаемост и за връщането на българите зад граница в България. Ще ходя всяка седмица в парламента, ще свиквам КСНС, ще инициирам широк кръг от разговори, докато не видя развитие в правилната посока. Като президент ще се боря за всеки един от Вас, за да върна социалната справедливост в страната, заяви още кандидатът за президент.


Като вицепрезидент на Красимир Каракачанов аз ще давам българско гражданство на всеки етнически българин, който го поиска. С президента ще работим за това да привлечем големите български общности от страни като Молдова и Украйна, допълни Явор Нотев.


Това също е стъпка в правилната посока за разрешаване на регионалния дисбаланс и справяне с демографската криза. Категорично сме против трайното заселване на мигранти и техните семейства, защото това е опасно и може да доведе до културна и религиозна асимилация. Това не разрешава, а задълбочава демографската криза. Президентската институция има достатъчно властови механизми, за да участва пълноправно в управлението на страната и ние с г-н Каракачанов ще ги използваме, каза още Нотев.


Думите и на двамата бяха приветствани от стотиците хора в препълнената аула на Аграрния университет в Пловдив.


Лидерите на НФСБ и АТАКА Валери Симеонов и Волен Сидеров отново показаха силата на обединението и призоваха всички на 6 ноември да гласуват за единствената алтернатива за България – кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев с номер 19.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху