Свързани новини

31.10.2016 14:35

Хилари накисна голямата си любов за 5 г. затвор

Видян 2342 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 4.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Любовницата на Хилари Клинтън рискува 5 години затвор, след като, за да отърве кожата, бившата първа дама я накисна като виновница по новите обвинения на ФБР за изтичане на държавни тайни. Цяла Америка разбра за предателството, след като Хилари за първи път от дълги години се появи без вечната си сянка Хюма Абедин. Тя проведе и срещи с избиратели, и дори влезе в бар в Маями, докато жената, която Хилари определя , че „обича повече от дъщеря”, остана да води разговори с адвокати в Ню Йорк, съобщи Дейли мейл. И през двата почивни дни във Флорида Хюма липсваше. Въпреки, че снимки на АП я показаха на самолета за кампанията на Хилари в петък, когато двете отлетяха заедно за фаталния за демократите щат, който и сега вероятно ще бъде разковничето на изборите.



1/3 от избирателите в Щатите твърдят, че е възможно да променят вота си „за” Хилари след последните разкрития на ФБР и отвратителната реакция на Клинтън. Даже в проучванията на официозните медии, които до преди седмица даваха на кандидатката 12% преднина пред Тръмп, сега й отреждат едва 1 на сто. Което на практика значи, че Тръмп със сигурност води поне с 4-5%.
Оказа се, че странно как някои от последната порция мейлове, за които ФБР иска затвор за Хилари, кой знае как са се озовали на лаптопа на формалния съпруг на Хюма, който е пробит от хакери. Също като Клинтън, и тя е де юре омъжена. Абедин вече пледира, че не е знаела това, но незнанието не е оправдание в правото.



Досега в кампанията си Хилари Клинтън винеше Русия за собственото си престъпление, въпреки че мейловете й бяха извадени от Уикилийкс. По този повод шефът му Джулиан Асандж получи заплахи за убийство – смъртта сполетя досега над 50 души, които са имали уличаваща Клинтънови информация. След намесата на шефа на ФБР Джеймс Коми, който въпреки натиска на Обама, подчинената му министър на правосъдието/главен прокурор и на самия Бил Клинтън, обаче разследването продължава с пълна сила.
За 1 ноември Уикилийкс обеща нещо грандиозно, което ще довърши имиджа на Хилари и нейната кампания.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е