Свързани новини

27.10.2016 14:03

Слави блокира Орлов мост за 24 часа

Видян 2211 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Голям митинг-концерт на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд в подкрепа на референдума, иницииран от Шоуто на Слави, ще блокира Орлов мост тази събота. От утре след полунощ бул. Цариградско шосе ще бъде затворен до алея Яворов, а при необходимост и до 4-и км в посока Пловдив.



Събитието ще започне точно в 19 часа, а сцената ще бъде разположена след моста с лице към хотел Плиска, като ще обхване бул. Цариградско шосе в участъка между бул. Евлоги и Христо Георгиеви и бул. П. К. Яворов. По Цариградско шосе, от страната на Борисовата градина, ще бъдат разположени 7 кули с видео екрани и озвучителни системи, обезопасени със заграждения около тях.



На пътното платно на булеварда ще има буферни зони, в които няма да бъдат допускани граждани. В тези зони ще има служители на охранителната фирма, които ще оказват съдействие при необходимост. Ще има и контролно-пропускателни пунктове, три стационарни медицински пункта, противопожарни екипи и засилено полицейско присъствие. Пияни и лица с обемисти багажи няма да бъдат допускани.
Заради очаквания голям интерес от Столичната община променят маршрутите на масовия градски транспорт, преминаващ по бул. Цариградско шосе в участъка между бул. Евлоги и Христо Георгиеви и бул. П. К. Яворов за времето от 04:30 до 24:00 часа на 29 ноември.
„Полицаите ще бъдат навсякъде и ще носят жълти елечета. До тях ще има представители на организаторите и на Столичната община. Нека хората да се обръщат към тях, когато видят провокатори. Ще бъдем там в тяхна помощ, а не като репресивен орган”, призова директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов.










Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

риби