Свързани новини

26.10.2016 11:53

Радев: Борисов е пример за задкулисните игри в държавата

Видян 1934 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Видяхме как премиерът „демократично“ управлява страната ни и измества фокуса на изборите, понеже кампанията му не върви - от президентски мажоритарен вот към партийни сметки, към партийни избори със задкулисни игри. Ако той вижда провеждането на избори по този начин, ние със сигурност не ги виждаме така.“ Това заяви кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Румен Радев в препълнената Зала 1 на РДТ „Николай Хайтов“ в гр. Смолян. „Ето в такава държава не искам да растат децата ни“, категорично заяви кандидатът за президент.


Ген. Радев каза също, че кандидатът на ГЕРБ за президент ще бъде зависим от партията, защото е партийна кандидатура. „Ще имаме ли най-накрая президент, който да се ръководи единствено от интереса на българския народ?“, попита и допълни, че именно той и Илияна Йотова са тази двойка, която ще работи за доброто на страната ни.


Кандидатът за президент, издигнат отициативен комитет и подкрепен от БСП, бе категоричен, че зад него стоят хиляди българи, които не искат този модел на управление да продължава, а искат промяна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог