Свързани новини

24.10.2016 16:46

Джамбазки: Каракачанов е гарантът за ново българско възраждане

Видян 2892 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Трябва да ударим всички палячовци, които всяка сутрин се чудят пред кое посолство да клекнат, да изкарат някой лев и на кой чужденец да се подмажат. Гърбовете им станаха под прав ъгъл от угодничене на чуждите господари. Няма време вече. Имаме нужда от ново българско възраждане.


С тези категорични думи започна речта си евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по време на посещението на Красимир Каракачанов и Явор Нотев в Русе.


Кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев бяха посрещнати с хляб и сол, бурни аплодисменти и възгласи „България“, „Победа“ и „Русенец- президент“. Двамата бяха съпроводени до голямата зала на театъра в града от момичета с народни носии и момчета с четнически униформи. В деня, в който ВМРО чества 123 години от основаването си, патриотите показаха, че са обединени и повече от всякога са решени да се преборят със статуквото, за да върнат България, честта и достойнството на българите.


На срещата присъстваха и заместник-председателят на ВМРО и депутат Искрен Веселинов, организационният секретар на ВМРО и депутат Юлиан Ангелов, евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, съпредседателят на „Народен съюз“ Румен Йончев, лидерът на АТАКА Волен Сидеров, заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев, представители на „За честта на пагона“ и др.


Местан призова всички „системни партии“ да се обединят срещу националистическата опасност. Ние сме тази опасност. Ние сме опасност за онези, които 25 години мачкаха България. Ние сме опасност за онези етнически партии, които смятаха, че пътят на България минава през Босфора. Ние сме опасност за онези, които продават българските национални интереси и се интересуват само от своята изгода, заяви пред стотиците русенци Красимир Каракачанов.


Той потвърди, че обединените патриоти за опасност за тези „системни партии“, които 25 години ограбваха България, 25 години системно унижаваха българския народ и го докараха дотам, че днес българите взимат най-ниските пенсии в Европа, че българите са с най-високия процент на смъртност в Европа, с най-нисък процент на раждаемост.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

рак