Свързани новини

24.10.2016 10:03

Обединените патриоти: Цачева и Радев знаят, че Каракачанов е най-добрият избор

Видян 2497 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Нито сантиметър от българската земя няма да бъде под чужда власт, докато ние като българи сме горди, докато ние като българи се съпротивляваме и се борим за нашата родина България.


Това заяви пред препълнената филиална зала на Драматичния театър във Варна  Красимир Каракачанов, кандидат за президент, издигнат от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ и подкрепен от „Народен съюз“, „Защита“, „БГ Патриот“, СЕК и „За честта на пагона“.


Гражданите, които бяха изпълнили залата, не спираха да скандират „Победа“ и „България“, наред с имената на лидерите на Обединени патриоти. На събитието присъстваха лидерът на АТАКА Волен Сидеров, заместник-председателят на НФСБ Валентин Касабов, съпредседателят на „Народен съюз“ Румен Йончев, евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, както и депутатите Петър Петров, Десислав Чуколов, Георги Ковачев, Емил Димитров и Николай Александров.


Кога пред Вас ще се изправят на крака 13 действащи народни представители, двама от които заместник-председатели на Народното събрание, които да декларират, че за тях България е над всичко и ще отстояват националните интереси въпреки всичко и всеки, запита Ангел Джамбазки, след като бе изпълнен старият химн „Шуми Марица“.


Красимир Каракачанов се обърна към варненци с това, че пред себе си виждат горди българи, които не се спират пред нищо и със силата на волята се борят за Отечеството. Това са всички онези наши съратници – НФСБ, АТАКА, ВМРО, с които създадохме „Обединени патриоти“, това са и нашите съмишленици от „Народен съюз“, изброи той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак

Емоционален ден

Емоционален ден. От вас зависи дали ще позволите на